Våra frisörer

Våra fantastiska frisörer.

Teamet

linda_env

Linda - Senior Top Stylist

Jag driver och äger salongerna, mitt fokus är välutbildade medarbetare och att alltid ligga i framkant. Hållbarhet och personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat.

130522klipplust_0150-2

Liza - Senior Top Stylist

Jag har ett starkt fokus på min utveckling som Senior top stylist. Under min tid vid Team Linda Falck har jag, utöver den utveckling som mitt arbete gett mig, även deltagit vid ett stort antal kurser och inspirationstillfällen, bland annat i Paris och London.

agni_env

Agni - Senior Top Stylist

Är uppvuxen i Mariestad och flyttade till Göteborg 2016 för att vidare utvecklas inom yrket och tog mästarbrevet 2018.

johanna_env

Johanna - Top Stylist

Jag gick ur frisörskolan i juni 2015, gjorde sedan min trainee-utbildning på Team Linda Falck och tog min gesäll som frisör i september 2017. Älskar att utvecklas inom mitt yrke och går på kurser och utbildningar så ofta det går.

beatrice

Beatrice - Top Stylist

Kreativitet är det som driver mig som frisör. Jag gillar att utvecklas och det finns alltid nya saker att lära sig i yrket. Jag tog mitt gesällbrev 2001 och har tillbringat större delen av mitt ayrkesliv som frisör i England.
vivien_small

Vivien - Top Stylist

Jag är en person som fortfarande tycker det är lika spännande och givande att gå till jobbet efter 23år inom frisörbranschen.
Jag har jobbat nått år utomlands men resten av tiden i Göteborg där jag är uppvuxen.
Är en hodofil samtidigt som jag älskar att vara hemma i lugnet och spendera tid med familjen. Jag vill uppleva, upptäcka och leva livet utan ånger.

frida_env

Frida - Stylist

Jag gick hår- och makeup stylist på gymnasiet och tog studenten 2013. Efter det jobbade jag några år i kök men tog sedan tag i min dröm igen och tog min Gesäll hösten 2020.

sara_env

Sara - Stylist

Jag har ett stort driv inom frisöryrket och jag tog mitt gesällbrev 2019. Att forma och skapa är något som jag brinner för och älskar att göra.

stina_env

Stina - Stylist

Jag har alltid haft ett intresse för hår och i januari 2020 valde jag att följa min barndomsdröm om att bli frisör. Det känns fantastiskt att få jobba med ett intresse och det ska bli så kul att få utveckla som frisör på Team Linda Falck. Hoppas vi ses!

Isabelle trainee

Isabelle - Trainee

Jag är en glad och positiv person som älskar äventyr både stora som små. Jag är ursprungligen uppvuxen i Skövde men föredrar pulsen här i stan. Innan jag påbörjade min resa som frisör arbetade jag inom serviceyrken som butik och restaurang då jag alltid uppskattat att få jobba med människor.

Boka din tid online eller via telefon.

Kontakta Team Linda Falck salongen via telefon på 031 131260 eller boka din behandling direkt på önskad salong.