Våra frisörer

Våra fantastiska frisörer på salong Team Linda Falck

Teamet

Linda, en av många duktiga frisörer på Team Linda Falck, en frisörsalongen i Göteborg, poserar självsäkert i en korridor med en stilren kombination av svart kavaj, vita topp och svarta byxor, kompletterat med vita sneakers.

Linda - Senior Top Stylist

Gesällbrev - Mästarbrev

Jag driver och äger salongen, mitt fokus är välutbildade medarbetare och att alltid ligga i framkant. Hållbarhet och personlig utveckling ligger mig varmt om hjärtat.

Agni är en passionerad frisör och makeupartist hos Team Linda Falck, känd för sin glädje i att lära sig nya saker, expertis i extensions och en kärlek till att skapa skönhet.

Agni - Senior Top Stylist

Gesällbrev - Mästarbrev

Är uppvuxen i Mariestad och flyttade till Göteborg 2016 för att vidare utvecklas inom yrket och tog mästarbrevet 2018.

Johanna, uppvuxen på Västgötaslätten och bosatt i Göteborg sedan 2011, är en passionerad frisör vid Team Linda Falck. Hon älskar närheten till hav och sjö, god mat och att umgås med vänner och familj. Efter att ha tagit sin gesäll i september 2017, med ett stipendium för årets gesäll, strävar Johanna efter att kontinuerligt utvecklas inom sitt yrke genom kurser och utbildningar. Hennes största glädje i jobbet kommer från nöjda kunder.

Johanna - Top Stylist

Gesällbrev

Jag gick ur frisörskolan i juni 2015, gjorde sedan min trainee-utbildning på Team Linda Falck och tog min gesäll som frisör i september 2017. Älskar att utvecklas inom mitt yrke och går på kurser och utbildningar så ofta det går.

En glad kvinnlig frisör med mörkt hår och en svart, elegant klänning med ett brunt bälte står inomhus med varmt ljus från hängande glödlampor som lyser upp frisörsalongen Team Linda Falck i Göteborg.

Vivien - Top Stylist

Gesällbrev

Jag är en som fortfarande tycker det är lika spännande och givande att gå till jobbet efter över 20 år inom frisörbranschen. Jag har jobbat här i Göteborg där jag är uppvuxen, men också något år utomlands. Är en hodofil samtidigt som jag älskar att vara hemma i lugnet och spendera tid med familjen. Jag vill uppleva, upptäcka och leva livet utan ånger.

Sara, med gesällbrev sedan 2019, är en driven frisör hos Team Linda Falck som brinner för kreativ formgivning och kundinteraktion. Hon värdesätter ständig utveckling och teamarbete, med intressen som inkluderar träning och volontärarbete. Sara började på salongen sommaren 2021 och finner störst glädje i jobbet när hon kan dela skratt och kunskap med både kollegor och kunder.

Sara - Top Stylist

Gesällbrev

Jag har ett stort driv inom frisöryrket och jag tog mitt gesällbrev 2019. Att forma och skapa är något som jag brinner för och älskar att göra.

Frida, en positiv och glad innebandyspelare, har varit en del av Team Linda Falck sedan sommaren 2018. Med gesällbrevet erhållet hösten 2020, finner hon störst glädje i sitt arbete genom utbildningar och utvecklingsmöjligheter. Frida, som även är känd för sin envisa natur och som en dålig förlorare, delar med sig av sin unika talang att kunna forma ett hjärta med tungan.

Frida - Stylist

Gesällbrev

Jag gick hår- och makeup stylist på gymnasiet och tog studenten 2013. Efter det jobbade jag några år i kök men tog sedan tag i min dröm igen och tog min Gesäll hösten 2020.

Isabelle är en glad och äventyrslysten person som uppskattar att arbeta med människor. Hon har en bakgrund inom service och älskar att skapa frisyrer som gör kunderna nöjda och glada. Isabelle, som nyligen började sin karriär hos Team Linda Falck, är också en skicklig gymnast och drömmer om att resa, surfa och bo vid havet.

Isabelle - Stylist

Gesällbrev

Jag är en glad och positiv person som älskar äventyr både stora som små. Jag är ursprungligen uppvuxen i Skövde men föredrar pulsen här i stan. Innan jag påbörjade min resa som frisör arbetade jag inom serviceyrken som butik och restaurang då jag alltid uppskattat att få jobba med människor.

Mira - Stylist

Gesällbrev

Min bana som frisör började hos min mamma som driver salong i Karlskrona. Efter 9:an började jag som traditionell lärling och jag tog mitt gesäll i februari 2023. 

Mathilda - Trainee

Delprov till gesällbrevet

En Halmstadstjej  som nyligen flyttat hit till Göteborg för att bli frisör. Jag har tidigare utbildat mig till både makeupartist och hårstylist i Köpenhamn och kände att Frisör var nästa steg i rätt riktning för mig. 

Frisörnivåer

Senior top stylist:

  • Godkänt Mästarbrev
  • Arbetat i ca 10 år efter godkänt gesällbrev
  • Besitter spetskompetenser
  • Har gått och går kontinuerligt flera vidareutbildningar

Top stylist:

  • Godkänt gesällbrev
  • Arbetat i ca 5 år efter godkänt gesällbrev och/eller spetskompetens
  • Har gått och går kontinuerligt vidareutbildningar

Stylist:

  • Godkänt gesällbrev
  • Går kontinuerligt vidareutbildningar

Trainee:

  • Frisör under utbildning

Boka din tid online eller via telefon.

Kontakta Team Linda Falck salongen via telefon på 031 131260 eller boka din behandling direkt på önskad salong.