Sara, med gesällbrev sedan 2019, är en driven frisör hos Team Linda Falck som brinner för kreativ formgivning och kundinteraktion. Hon värdesätter ständig utveckling och teamarbete, med intressen som inkluderar träning och volontärarbete. Sara började på salongen sommaren 2021 och finner störst glädje i jobbet när hon kan dela skratt och kunskap med både kollegor och kunder.

Sara

Vem är du?

Jag har ett stort driv inom frisöryrket och jag tog mitt gesällbrev 2019. Att forma och skapa är något som jag brinner för och älskar att göra. Att ständigt få utvecklas och få vara en del av Team Linda Falck på Södra Hamngatan 5 är något som driver mig och ger mig energi. På fritiden gillar jag att träna i många olika former så som handboll, gym och golf. Har även stort intresse för att se världen genom att vara volontär på olika barnhem.

Hur länge har du jobbat på Team Linda Falck?

Jag började här sommaren 2021

När har du som roligast i ditt jobb?

När jag skrattar med mina kollegor och kunder samt när jag får hjälpa kunderna på bästa sätt genom att få dela med mig utav mina kunskaper och ge dom en härlig upplevelse på salongen.

Har du någon dold talang?

Jag kan göra en handvolt.

Nämn 3 saker på din bucketlist

• Resa till Frankrike
• Köpa en sommarstuga
• Springa Göteborgsvarvet