Stina, en tidigare småstadstjej som numera trivs i Göteborgs storstadspuls, har följt sin barndomsdröm och blev frisör i januari 2020. Hon uppskattar naturen, middagar med vänner och har ett stort intresse för hår. Stina, som började på Team Linda Falck i september 2020, finner störst glädje i sitt arbete när hennes kunder känner sig fina och nöjda med besöket.

Stina

Vem är du?

En tidigare småstadstjej som numera bor i Göteborg. Jag trivs väldigt bra i storstadspulsen men gillar också att fly den för att åka ut till hav och natur. På fritiden gillar jag att äta middagar med vänner och jag kan spendera timmar med att titta på hus och lägenheter på Hemnet. Jag har alltid haft ett intresse för hår och i januari 2020 valde jag att följa min barndomsdröm om att bli frisör. Det känns fantastiskt att få jobba med ett intresse och det ska bli så kul att få utveckla som frisör på Team Linda Falck. Hoppas vi ses!

Hur länge har du jobbat på Team Linda Falck?

Sedan september 2020

När har du som roligast i ditt jobb?

När kunderna känner sig fina efter ett besök hos mig! Och lite extra kul tycker jag det är när kunden vid nästa besök berättar om att de testat det man tipsat om hemma och blivit nöjda.

Har du någon dold talang?

Tyvärr har jag inget att skryta med här

Nämn 3 saker på din bucketlist

• Besöka en vingård i Frankrike
• Skaffa lantställe vid vattnet
• Testa på paddel