Liza, en Senior top stylist på Team Linda Falck sedan 2011, brinner för sin utveckling och kundnöjdhet. Med erfarenhet från kurser i Paris och London och ett mästarbrev från 2019, är hon redo att leda salongen på Södra Hamngatan. Liza finner glädje i att skapa det bästa jaget för sina kunder genom frisyr och make-up, älskar kundkontakt och kollegial samvaro, och har en dold talang i thaiboxning.

Liza

Vem är du?

Jag har ett starkt fokus på min utveckling som Senior top stylist. Under min tid på Team Linda Falck har jag, utöver den utveckling som mitt arbete gett mig, även deltagit vid ett stort antal kurser och inspirationstillfällen, bland annat i Paris och London. Mitt mästarbrev från 2019 är ytterligare ett kvitto på min utveckling och att jag är redo att axla rollen som ansvarig för vår salong på Södra Hamngatan 5. Mitt främsta mål är att du ska vara glad, nöjd och stolt när du lämnar salongen.

Hur länge har du jobbat på Team Linda Falck?

Sedan 2011.

När har du som roligast i ditt jobb?

När jag känner att jag fått använda all min kunskap och erfarenhet till att skapa mina kunders bästa jag, genom såväl frisyr som make-up. Jag älskar också den dagliga kontakten med våra kunder och mina duktiga och roliga kollegor.

Har du någon dold talang?

Thaiboxning.

Nämn 3 saker på din bucketlist

• Att få åka bredvid en riktig rallyförare. Jag älskar fart!
• Att kunna samla ihop mina vänner och åka på en resa tillsammans.
• Uppleva en safari med vilda djur.